Powered By Vermelding

Door gebruik te maken van catsone.nl services als gebruiker, bent u gebonden om het e.e.a. zichtbaar te houden zoals afbeeldingen, tekst en copyright vermeldingen zoals de “powered by CATS” weblink, welke rechtstreeks naar de website https://www.catsone.nl verwijst of voorziet van instructies hoe aan te melden bij de CATSone service.

Wij hebben namelijk geen verkoop organisatie. Doordat we geen verkoop organisatie hebben kunnen we de tarieven van de abonnementen laag houden en hoeven we accounts onder andere niet te binden aan langdurige contracten. De “powered by CATS” link en positieve feedback van gebruikers is dan ook onze manier om aandacht te genereren voor ons product.

Deze vermeldingen zijn daarom dan ook verplicht. Het verwijderen of verbergen van deze vermeldingen van zoals bij de website integratie (vacature portaal) of iedere andere pagina welke is ontworpen om deze vermelding zichtbaar te maken, is niet toegestaan en wordt beschouwd als een schending van de algemene voorwaarden (terms of service).

Vragen?

Iedere vraag over dit beleid kan verzonden worden via het contact formulier

Language »