Over Ons

Bedacht en gemaakt door recruiters voor recruiters en HR Professionals

Over Ons

De recruitment applicatie is in 2005 bedacht door een aantal recruiters en developers met een recruitment achtergrond. Dit omdat we geen goede hiring tool konden vinden waarbij maximale flexibiliteit een optie was.

De eerste editie was vrijgegeven als opensource en men kon de software downloaden en lokaal installeren op een eigen server. Begin 2007 zijn we gestopt met het opensource project en zijn we de applicatie verder gaan ontwikkelen als een webbased product welke eind 2007 is gelanceerd met professionle ondersteuning voor de gebruikers.

Inmiddels zijn we ruim 15 jaar verder en gedurende deze tijd is de software doorlopend aangepast en vernieuwd zodat er maximaal gebruik kan worden gemaakt van de recruitment mogelijkheden via internet. Onze onderneming is self-funded en de software wordt volledig in eigen huis ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat we zeer snel kunnen schakelen als marktomstandigheden wijzigen en dat we nieuwe ideeën direct kunnen uitvoeren.

Ons team is relatief klein en we gedragen ons nog steeds alsof we in een “start-up” omgeving werken. Een ieder van ons heeft specifieke verantwoordelijkheden maar we dragen allemaal verschillende petten. Voor ons is het normaal dat de directie ook inhoudelijke support vragen behandeld van onze klanten. Evenals dat een developer actief meedenkt met de commerciële impact van een nieuwe feature voor onze gebruikers.

Duizenden recruiters en HR professionals maken vandaag de dag dan ook met veel plezier succesvol gebruik van onze recruitment oplossingen in ruim 80 landen.

CATS Team

Jos
Jack of all trades
shadow
Herman
Finance
shadow
jacqueline-office
Jacqueline
Marketing & Support
shadow
Bo
Bo
Busy Guy
shadow
Steve
Developer
shadow
Stuart
Developer
shadow
Doug
Developer
shadow
Zack
Tech Support
shadow
Jeff
Product Manager
shadow
Peter
Developer
shadow
Austin
Marketing
shadow
Emily
Tech Support
shadow
Language »